Magnetni Izravnavanje Vladar Bilance Ravni Prenosni Merilni Orodje Magnetno Ravni
(0) 0 Ocene
Cena €3.93
(€11.23)
Sku: w157109
Kategorije: Priprava Blaga

Opis

Ravni je narejena iz zlitine aluminija in ABS materiala, visoka trdnost, ni enostavno, da bend, odporne na obrabo, stabilno delovanje.Elegantna in minimalistična zagotavlja prijetno uporabniško izkušnjo.Poleg tega svojih lahke zasnove, omogoča podaljšano uporabo brez utrujenosti.

Značilnosti

-Barve:Kot Prikazano

-Material:Aluminij zlitine, ABS, tekoče

-Velikost:23.00X4.00X1.50 cm/9.04X1.57X0.59in

-Aluminij zlitine ravni zanesljive in natančne meritve vsak čas.

-S priročno ogled režo, da je ta raven omogoča lahkotno branje iz različnih zornih kotov, zaradi česar je vsestranski orodje za vsako delo.

-Kljub svoji majhnosti, se na tej ravni prilega v orodjarni ali žep, zaradi česar je priročno orodje, imeti pri roki, ves čas.

-Elegantno zunanjost ta raven dodaja slog za uporabo, zaradi česar je standout med drugimi orodji.

-Zaradi svoje lahki design, ta raven je udoben za uporabo, za dalj časa, zaradi česar je zanesljivo orodje za vsako delo.

1 x Izravnavanje Orodje

feature2: magnetni ravni vladar
Feature8: Strokovni Ravni
Feature9: magnetni ravni orodje
feature1: Ravni
Feature6: merjenje ravni
Feature7: magnet bilance ravni
Feature10: majhen mehurček ravni
feature3: težka ravni
feature5: libela, merjenje
feature4: magnetni aluminija ravni
Poreklo: Celinska Kitajska
STOPNJA IZDELKA
Morda tudi všeč:
opis ali iščete strokovno in praktično mehurček ravni?če je odgovor da, poglej ne dlje!naše mehurček ravni, mora biti vaše potrebe.ta natančnost ravni je narejen iz abs materiala, in trmast za dolgotrajno uporabo.fine izdelave praktičnost in trpežnost. značilnosti -barve:kot prikazano -material:abs -velikost:4.80x4.80x1.60 cm/1.89x1.89x0.63in - mehurček ravni je prenosni
2 Kos Obešanje Slik Univerzalni Duh Ravni Rv Majhne Izravnavanje Orodje Vode Mini
€2.92 €5.84
15-30 cm iz nerjavečega jekla metal ravne vladar orodje obojestransko merjenje orodje značilnosti: ta postavka je dobro narejen iz materiala premije za trajno in praktično uporabo.ti vladarji se lahko uporabijo za domačo in pisarniško uporabo, dijaki in učitelji.tehtnice so zelo jasna in točna, in to je lahko, da se uporabljajo za dolgo časa.brez ostrih robov, enostaven za shranjevanje. specifikacija: barva:
15-30 cm iz Nerjavečega Jekla Metal Ravne Vladar Orodje obojestransko Merjenje Orodje
€0.21 €0.36
funkcija: plastični master predlogo za risanje kroga,kvadrata,trikotnika,šesterokotnikov predloge vladar. idealen za šolo in tehnično risanje s 4 modelov v zeleni barvi. decimalno ločilo, in z delnim merjenjem. opozorilo: ni primerno za mlajše od 3 let, bodite previdni, ostri deli. predlogo vladar le,drugi dodatki demo na sliki ni vključen. specifikacija: material:
Geometrijske Plastičnih Krogi, Kvadrati Šesterokotnikov Trikotnik Predlogo Vladar Orodje Za Risanje
€0.55 €0.85
predlogo za risanje merilno orodje za matematične merilni krog, ravnila za risanje za otroke študentov urad z svinčnik geometrijske vladarji: to je niz multi-funkcionalne geometrijsko risanje vladarji za umetnike, študente, grafični oblikovalci, vključno z različnimi grafičnimi vzorci, ki vlakov, praktičnih spretnosti in izboljša oglasi, na način, izboljšanje učencev pomenih ravno in trdno geometrije objektov.gre
Predlogo Za Risanje Merilno Orodje Za Matematične Merilni Krog, Ravnila Za Risanje Za Otroke Študentov Urad Z Svinčnik
€6.85 €15.57
opis barve, kot je prikazano material: plastika teža: 75 g velikost:29,5 cm*20.5 cm/11.61*8.07 palčni 1. upogljivi mehko vladar, težka in nezlomljiv za boljše prileganje na papirju 2. snap-design za hitro in enostavno uporabo 2. multi-namen, kaligrafija mreže, različne strokovne izpite h mrežo, papir poročilo mreža pozor. nalepke le, drugi dodatki
Kaligrafija Praksi Ce Vladar Brezplačno Ce Preizkus Posebne Mehke Vladar Odgovor Ce Vladar Kombinacija Kvadratnih Blagovno Znamko Strani
€4.16 €5.94