B028 avto auto ac kompresor nosijo 40x62x20.6
(5.00) 0 Ocene
Cena €3.37
Sku: w3242
Kategorije: Električna Oprema

modname=ckeditor

Specifikacije

Številka modela: B028 Velikost: 40x62x20.6

Če želite več izdelkov in popust, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Prijazno Predlog:

Če potrebujete za nakup drugih proizvodov, prosimo, uporabite gumb "Dodaj v košarico" gumb, ker z nakupom več blaga, skupaj poštnina popust boste prihranili veliko stroškov!

Plačilni Pogoji:sprejemamo Depozitni, T/T, Western Union, Paypal, L/C

Strankine Informacije za Dostavo:prosimo, navedite vaše ime, točen naslov za dostavo, poštno številko, Telefonsko številko ali številko Mobilni telefon, E-poštni naslov, še posebej, da nam natančno ime mesta.

Oddaljeno Območje Opomnik:boste morali plačati dodatne 30USD če je vaš naslov pripadajo samoti v DHL spletni strani. (bomo pustite sporočilo za vas, če vaš naslov je oddaljena območja, lahko izberete možnost, da spremeni naslov do centra mesta ali pa prekličete naročila)

Ime izdelka spremenjeno:Kot vse Kitajska express podjetje ne daj, da sprejme kompresor za zrak, tako da smo morali spremeniti besedilo drugih podobnih ime izdelka v DHL ali EMS tovornega lista.

Postavka Trajanje Ravnanje:bomo skrbno paket in check it up od ponedeljka~ soboto po vaše plačilo potrjen, ki zagotavlja paket trajno grobo handlings med prevozom.

Čas obdelave za določenem vrstnem redu, ki se razlikuje glede na tip izdelka in stanja staleža.Predvsem, čas obdelave je lahko od 3 do 15 delovnih dni.

Pogoji dostave:Kot je Kitajska stran DHL enostavno sprejeti ac auto deli, zato moramo najprej izbrati DHL, ladijski promet po morju, tudi sprejemljiva.

Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.Tako so vsako nezgodo, zamudo ali druga vprašanja, ki so odgovorni za ladijski prevoz .Dobavni rok je odvisen od učinkovitosti cilj je lokalni pošti.Ko blago prispe na vaši lokalni pošti, vendar brez znakov parcela po 7 dni, paket se bo vrnil ali uničeno.Ne bomo ponovno pošlje paket in bo denar tudi ne bo povrnjen.

Prosimo, označite deklarirana vrednost za vas, uvozne carine, če boste potrebovali omejeno vrednost, ko ste sklenili naročila.Brez znamke, smo se običajno pokažejo podrobnosti auto del in napišite nižje deklarirane vrednosti (približno 30% realne vrednosti).

O strankah iz Brazilije, prosimo, ponujajo nam CNPJ ŠT.ali CPF ŠT., medtem ko se v zvezi z odjemalci iz Savdske Arabije, ruska Federacija, Belorusija, Iran, Kirgizistan, Kazahstan, Peru in Ukrajino, prosimo, izberite dostava pot, po EMS.Kakršnekoli težave glede carinjenja je vaša odgovornost.O nekaterih držav, ki so komaj da jasno carine, prosimo, poizve vaše carinski za stroške, pred izdelavo in naročanje.

Številko za sledenje bodo po e-pošti na kupca, ko je bil paket pošiljajo ven.Če želite imeti zavarovalnica, prosimo, dodajte v skupni znesek.Nismo odgovorni za izgube nevšečnosti, ki nastanejo na nezavarovanih pošiljke (Na primer Poškodbe, Ukraden ali Izgubljen v tranzitu.Prosimo, da odprete paket oči v oči z izrecnim človek in preverite, ali so vse postavke zunaj je v dobrem stanju, da bi preprečili škodo.Če se vam zdi resno škodo in ne more uporabiti,prosimo, da zavrne podpis in posnemite sliko kot dokazila.Če se boste prijavili in prejeli škodo elemente, na naši strani ne morem pritožiti iz DHL ali EMS in ne bo odgovorna za to izgub ).

Vrnitev & povračilu stroškov:

Ni vrnitve bodo sprejete, razen za proizvajalca napako.Če je predmet, ki je poškodovan ali napačno, nas kontaktirajte v roku 7 dni po tem, ko ste prejeli blago.Prosimo, da nam z digitalno fotografijo vaše postavka za vsako pritožbo, za nas, da ne preiskave.Vrne element, ki mora biti v popolnoma novem stanju, kar pomeni, da je nikoli ne nameščen in hranijo v originalni embalaži.Ladijski promet in manipulativni stroški se ne vrača v zameno primeru.Kupec bo treba plačati poštnine in manipulativni stroški za ponovno re-ladja predmet (- i), razen smo naredili napako s kupcem naslov.

Garancija in Vzdrževanje: nudimo 12 mesecev vzdrževanja jamstev, ki je, predmete, ki se lahko ohrani za prvo leto.

Kupci, ki so odgovorna le za vračilo poštnine za garancije predmetov. ( V večini primerov bo kupcu le, da se vrnete problem komponente namesto celotnega paketa.).

Pred vrnitvijo elemente, prosimo, poskrbite, da boste dobili naše (prodajalca) povratni naslov in napišite "darilo" na dostavo podrobnosti stanja.Prosimo, uporabite rednih poštnih storitev in nam pošljite številko za sledenje.Takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP.

Povratne informacije:

Ko ste prejeli vaše element, prosim, pustite povratne informacije za nas.Negativne povratne informacije ali nizko DSR ne rešuje temeljnih vprašanj.Če imate težave, se obrnite na nas preko e-pošte, prvi in nam da priložnost, da se razumno popravi v razumnem količino časa.Bomo poskušali odgovoriti ASAP, in smo vedno pripravljeni delati stvari.

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so zelo je za nas zelo pomemben.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Hvala za vašo pozornost in sodelovanje v vnaprej!Vse težave, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Poreklo: Celinska Kitajska
Ime Modela: B028
Vrsta: 40x62x20.6
OEM ŠT.: 40x62x20.6
Postavka Vrsta: Klimatska naprava Namestitev
STOPNJA IZDELKA
Morda tudi všeč:
nova 1. če imate veliko število naročil, prosimo, da nas kontaktirate, da se pogaja o ceni. 2. če smo narobe po prejemu blaga, bomo popravi svoje napake.obrnite se na nas, pred predložitvijo spora. 3. povratne informacije: povratne informacije so za nas zelo pomemben.prosim, pustite 5 zvezdic povratne informacije.če ste zadovoljni z našo storitvijo, prosimo, obrnite na nas.če je problem z našimi
Popolnoma Novo Izvirno A4988ETTR-T A4988ET 4988ET QFN Visoke Kakovosti
€1.75
visoka kakovost napeljava priključek package podrobnosti:1 kos/vrečko q1. kakšen je vaš pogoji pakiranje? a: na splošno, smo pack naše blaga v nevtralno bele škatle in rjave kartone.če ste zakonito registriran patent, mi lahko pack blaga v vašo blagovno znamko škatle po prihodu vaše dovoljenje črke. q2. kakšen je vaš plačilni pogoji? a: alipay,kreditnih kartic. q3.
1Set Za 10425202760 4x4 / SUV HD0217YC-1.8-21 4 184116-1 2 pin priključek Wtyczka typu Zaprti Senzor za Priključek SSC Sistem 0090-0
€1.14
za vw pq platformo golf 6 passat b7 tiguan jetta cc touran prvotni sedež, ogrevanje pad kabel in ogrevanje kontrolni modul
Za VW PQ platformo Golf 6 Passat B7 Tiguan Jetta CC Touran prvotni sedež, ogrevanje pad kabel in ogrevanje kontrolni modul
€49.83 €72.22
mi v glavnem ne original ic strokovno podporo ic: gospodinjski aparati ic, brez motornih ic, komunikacije (ic ic in druge elektronske komponente, pakiranje: čip (sop) , dioda (dip) , tetrahedron (qfp) , triode, dioda, modul, plcc skladiščenje seznam vseh: moč ic, upor, kondenzator, tuljava, stikalo, usb, vtičnica, dioda, sklopko serije, ic, elektronske komponente, itd. .ker uporabljamo toliko različnih elektronskih komponent,
5pieces Prvotnega parka NCA9511-DSPR SOP8 NCA9511
€6.53 €6.88
1 par m6 zunanji navoj baterijskih priključkov priključek z vijaki za avto, čoln rv pogoj: 100% nova barva: zlata material: medenina notranji navoj velikost: m8 zunanji navoj velikost: m6 postavka vključuje: 1 x par baterije priključek priključki 2 x vijaki 4 x podložk (2 veliki in 2 mala) združljiv z: fit za avtomobile, avtomobili, čolni, rv to je poprodajnem nadomestni predmet,
1 Par baterijskih priključkov Priključek Z Vijaki za Moto Avto, Čoln RV M6 Zunanji Navoj
€10.60 €15.59
dobrodošli v naši trgovini, če kupite več količina, se, prosimo, obrnite uswhy neposredno izbrati nas:1. vse blago za prodajo, so v stock2. imamo veliko različnih vrst blaga (vse v eni trgovini)in bolj pomembna ,boste dobili najnižja cena z visoko qanlity.dostava in payment1. mi lahko ladja predmetov po vsem svetu.in mi je bilo poslano, da manycountries npr:itlay,,, in tako .1. shiping pristojbina je poceni ,mi lahko ladja
Novi originalni 1PCS MC33993DWB SOP Več Stikalo za Zaznavanje Vmesnik
€2.39 €2.59
opis: opis izdelka: primerna za volkswagen elektronski črpalka 1k0965561l ta izdelek se lahko uporablja na webasto termo vrhu e c v hladila grelniki in eberspacher hydronic d3w d4w d5w sc grelniki vode in lahko se uporablja tudi na druge blagovne znamke parkiranje hladilne tekočine grelniki ime izdelka: elektronska vodna črpalka veljavni modeli: magotan sagitar novih pa izdelek: 1k0965561l material:
3X Parkirni Grelec Električni Pomožne Vode Črpalka Za Webasto Termo Vrh Eberspacher Hydronic Hladilne tekočine Grelniki 1K0965561L
€69.17
7141116830 714-11-16830 magnetni ventil loader deli za komatsu wa100-3-h wa100-3-hw wa120-3 wa200-3-sn rezervni deli, deli značilnosti: * visoka kakovost izdelkov. enostaven za namestitev in trajne. odlična kakovost in uporabnost. priključite pravilno, ni za rezanje ali preplete potrebno. bi ostrejši in bolj prečiščen videz za vaš avto. specifikacija izdelka tip:
7141116830 714-11-16830 Magnetni Ventil Loader Deli Za Komatsu WA100-3-H WA100-3-HW WA120-3 WA200-3-SN Rezervni Deli, Deli
€78.10 €113.19
mc33186dh1 popolnoma nov in original za ecu odbor plina telo miruje krmilnik polo alternatorja marelli
MC33186DH1 za ECU odbor Plina telo Miruje krmilnik Polo alternatorja marelli
€2.65
nove in izvirne 1. če imate veliko število naročil, prosimo, da nas kontaktirate, da se pogaja o ceni. 2. če smo narobe po prejemu blaga, bomo popravi svoje napake.obrnite se na nas, pred predložitvijo spora. 3. povratne informacije: povratne informacije so za nas zelo pomemben.prosim, pustite 5 zvezdic povratne informacije.če ste zadovoljni z našo storitvijo, prosimo, obrnite na nas.če je problem z našimi elemente, bomo
Novi Originalni SN74CBTLV3384PWR SN74CBTLV3384PW PrintingCL384 TSSOP24 Na Zalogi
€0.90
mi v glavnem ne original ic strokovno podporo ic: gospodinjski aparati ic, brez motornih ic, komunikacije (ic ic in druge elektronske komponente, pakiranje: čip (sop) , dioda (dip) , tetrahedron (qfp) , triode, dioda, modul, plcc skladiščenje seznam vseh: moč ic, upor, kondenzator, tuljava, stikalo, usb, vtičnica, dioda, sklopko serije, ic, elektronske komponente, itd. .ker uporabljamo toliko različnih elektronskih komponent,
Original parka TPS82085SILR TPS82085 USIP8
€5.04
zračni kompresor za kitajski avtomobilski changan cs75 1.8 t motorja jl486zq2 125kw 2018 - 8104100-m01-aa uporaba: za kitajski avtomobilski changan cs75 1.8 t motorja jl486zq2 125kw 2018- št. dela: 8104100-m01-aa
Zračni Kompresor Za Kitajski Avtomobilski Changan CS75 1.8 T motorja JL486ZQ2 125kw 8104100-M01-AA
€134.66 €210.40
strokovno podporo ic: gospodinjski aparati ic, brez motornih ic, komunikacije (ic ic in druge elektronske komponente, pakiranje: čip (sop) , dip (dip) , štiri-stransko (qfp) , triode, dioda, modul, plcc trgovina podporo seznam vseh: moč ic, upor, kondenzator, tuljava, stikalo, usb, vtičnica, dioda, sklopko serije, ic, elektronske komponente, itd.ker delujemo veliko različnih elektronskih komponent, ni mogoče, da naložite
10pieces Prvotnega parka N2NE10L STN2NE10L SOT-223
€5.42 €5.70
2a5-979-1122 številka dela katalog izdelkov združljivo opremo modeli: 2a5-979-1122: 1. buldožerji d65ex 2. tovornjaki prekucniki hm300 hm400 3. bagri hb205 hb215 pc138 pc138us pc200 pc290 pc300 pc350 pc360 pc390 pc390ll pc490 komatsu
PC200-8MO PC300-8MO PC350-8MO klimatska Naprava Krmilnik Kopač 2A5-979-1122 177300-8892 2A59791122 1773008892 113900-0781
€213.64
blago so nove.prosimo, upoštevajte, vrsta izdelka, ki jo potrebujete za nakup.naslov je model izdelka.obstajajo različne pripone.imamo jih na zalogi.prosim, pustite nam sporočilo o modelu, ki jih potrebujete.
10PCS/VELIKO SN74HC244NSR SOP20 5.2 MM SPIRAL IC
€4.58 €5.09
1. prilagodljiv in enostaven za uporabo. 2. novo in lepo qulity, trajno uporabo. 3. zgrajen za strog nadzor kakovosti standardi. 4. stabilno delovanje, visoko zanesljivost. 5. testirajo, preden zapustijo tovarno. vnesite ime:klimatska naprava vtičnico skupščine št. dela:levo:20483007549116/desno:20483008549116 mesto:levo/desno opremljanja:za mercedes benz c razred
Za Mercedes Benz C Razred W204 2007-2010 Klimatska Naprava Air Vent Vtičnico Rešetka Skupščine
€65.88 €94.11
strokovno podporo ic: različne elektronske komponente, kot so domača naprava, ic, brez motornih ic, komunikacije (ic ic, itd embalaža: površinski (sop), neposrednega vstavljanja (dip), quad (qfp), tranzistorjev, diod, modul, plcc naši trgovini podpira naročanje vse vrste izdelkov: moč ics, upori, kondenzatorji, induktorje, stikala, usb, vtičnice, diode in tranzistorji, optični lotus serije, ic, elektronske komponente,
(20PCS/VELIKO) LM2903DR2G SOIC-8 IC Novo Izvirno Parka Moč čip
€3.29 €4.01
značilnosti lokalnih ref: 17317021 proizvajalec ref: *** ref. 2 proizvajalec: 9662854180 ref.enakovrednost *** pripombe 9662854180 ts22e26 mlv17317021 motor starter zamenjava se uporablja za peugeot blagovne znamke in 208 modelov avtomobilov.zagon motorja eksplodiral prihaja iz avtomobila 2015 leto.barva vozila iz katere rezervnih starter je bil razstavljen je ***. poiščite več rezervnih delov starter za peugeot
Motor starter/9662854180/17317021 za PEUGEOT 208 1.6 16V HDI FAP
€64.28
strokovno podporo ic: različne elektronske komponente, kot so domača naprava, ic, brez motornih ic, komunikacije (ic ic, itd embalaža: površinski (sop), neposrednega vstavljanja (dip), quad (qfp), tranzistorjev, diod, modul, plcc naši trgovini podpira naročanje vse vrste izdelkov: moč ics, upori, kondenzatorji, induktorje, stikala, usb, vtičnice, diode in tranzistorji, optični lotus serije, ic, elektronske komponente,
(10PCS/VELIKO) IRFBC40 TO-220 MOS 600V 6.2 Novo Original Parka Moč čip
€3.43 €4.04
opis izdelka napajanje za ta izdelek je 12v 24v 110v 220v 230v ac. delovni načini ta izdelek, so: hlajenje mode, sleep mode, dehumidification način, in dovajanje zraka način. ta izdelek sestavljajo matično ploščo, zaslon, senzor, kompresor, notranje in zunanje motorji, itd. ta izdelek je anti-freeze protection in kompresor 3-minutno zaščito, krivda zaščito, power-down spomin
Poletje na Prostem, Električni Hladilni Šotor klimatska Naprava 12V Prenosni Kamp klimatska Naprava 24V za Avto RV Avtodom Adria
€786.36 €1 123.37
avto, da: za daewoo nubira(97') za daewoo leganza(02'-97') za daewoo nubira wagon(00') opel campo(94'-91') za opel astra f(01'-92') za opel astra f classic(05'-98') št. dela: 700562 700652 700666 700668 96190641 96293323 96293317 700562 700651 700652 700666 700668 700680 700682 700736 parametri: kompresor
Auto ac kompresor za Daewo Nubira Leganza Nubira Wagon Campo za Opel Astra F 700562 700652 700666 700668 96190641 96293323
€133.66 €155.42
značilnosti: ootdty novo 2pc pozlačeni merilnik akumulatorja terminal pozitiven/nagative f 0/1,2,4,8 awg narejen iz zelo visoko kakovost materiala in bo prestal test časa zamenjavo vaše obstoječe baterijskih priključkov s te visoke kakovosti terminali 0ga*1+4ga*1+8ga*2 pozitivno:1ea 0awg, 1ea 4 awg, in 2ea 8awg negativno:1ea 0/1 awg, 1ea 4 awg, in 2ea 8awg specifikacije: material:
2Pcs Auto baterijskih Priključkov Avto Priključek za Kabel Zamenjava Žica na Sponko Terminal Pozitivno Nagative F 0/1 2 4 8 AWG
€4.36 €7.93
ac klimatska naprava hladilnik klima intercooler za land rover ranger rover velar lr092812 avto model:land rover range rover velar 2017 - oem št.: lr092812 glrv009 t2h2530 gx73-8k230-bb velikost:614*396*16mm eyd model: eydclr1011
AC klimatska Naprava Hladilnik klima intercooler za Land Rover Ranger Rover Velar LR092812
€73.91 €139.45