StarGems Chrysocolla Ročno 925 Sterling Srebrni Obesek 1.75" F4809
(0) 0 Ocene
Cena €26.91
(€27.47)
Sku: w4577
Kategorije: Nakit In Oprema

StarGems Chrysocolla Ročno 925 Sterling Srebrni Obesek 1.75" F4809 100% Trdne Sterling Srebrni barvi s 925 žig, Skupna Teža(g): 8g Zagotovljena verodostojno gemstone (- e): Chrysocolla , Glavni kamen, velikost:14*27 mm Izključno izdelave in styling, dejanski predmet na sliki

BREZPLAČNA Dostava in Ravnanje, vključno z pakiranje, skladiščnih, distribucijskih, da ravnanje in obdelavo stroškov.Postavka bo odpremljeno na zmagovalni kupci za Hong Kong e-Express ali Zraka priporočeno Pošto v 24 urah po prejemu plačila.

Dobavni rok je običajno traja 7-15 delovnih dni (največ 4 tedne), odvisno od tega, katere države & mesta.Kupci, ki so odgovorni za dodatno COD dajatve, DDV, Carinske pristojbine, in uvozne dajatve (če obstaja).

Prosimo za razumevanje smo pokrivna mnogih drugih stroškov, poleg dejanske stroške prevozov, kot so park pristojbine, človeških virov, takse in pristojbine, www.tiborgolob.si končna vrednost takse, seznam takse, zavarovanja pristojbine, embalažni material, taks, stroškov ravnanja in pes.Prosimo, da nam visoke stopnje na vaše feedbacks tako se naše podjetje lahko nadaljevalo.

Vrne se sprejemajo v 30 dneh od vročitve, datum in element, ki mora biti v originalni novo stanje, ne nosite ali spreminjati na kakršen koli način.Drugače ukvarjajo, je dokončna.

Smo plačali za vrnitev, zamenjava ali exchange ladijski promet, če je problem z predmeta.Na primer, če izdelek ne ustreza seznam opis, ki je poškodovan.Če ni opisane težave, s to postavko, in kupci, ki še vedno bi radi vrnili, prevozni stroški morajo biti plačani za kupce.

Podpiramo naslednje načine plačila.Vsa plačila na www.tiborgolob.si obdeluje Alipay.

Zadovoljstvo strank je naša glavna naloga.Vsi izdelki so preverjene kakovosti.So novi in v dobrem stanju, ko pošiljajo naši kupci.Če izdelka je okvarjen ali škodo ob prihodu, ali narobe izdelek poslali, se nemudoma obrnite na nas.

Najprej obrnite na nas, če imate kakršne koli težav/vprašanj/težave.Z veseljem vam bomo odpraviti morebitne težave, ki jih imate na prisrčni in prijateljski način.

Cenimo vaše Postive Povratne informacije, in ne bodo enake v zameno.NE pusti negativne povratne informacije, ne da bi najprej komunikacijo z nami.Prosimo, dovolite največ 2 delovnih dni za nas, da odziv.

Q: Kaj je 925 Sterling Srebro?

A: Čisto srebro je zelo mehkega materiala in je zato mednarodno sprejete formule za ustvarjanje 925 Sterling Srebro je kombinacija 92,5-odstotna fine srebrni in za 7,5% bakra.Sterling silver ponuja trdote in tolerance je potrebno tako, da jewelers lahko delati.

V: ali So vsi predmeti v vaši trgovini 925 Sterling Srebro?

O: Da, vsi naši elementi so 925 Trdna Sterling Silver, ne more nadomestiti.

V: ali So vse postavke žig 925?

O: Da, vsi naši elementi so ožigosan 925.

V: ali So vse dragih kamnov, ki se uporablja v vaši jewelries so naravnih dragih kamnov?

A: Mi jamstvo za vse naše kamni se uporablja v naših jewelries so naravni resnično dragih kamnov.

Q: ali se ladja v vseh državah?

A: Mi ladje blaga po vsem svetu.

Q: Kako so naročila poslani in kako dolgo bo trajalo, za moje naročilo prispe?

A: Blago odpremljeno prek e-Express(ali Registrirane Letalom) iz Hong Konga.Običajno traja 7 do 15 delovnih dni(največ 4 tedne) za poštne elemente za dosego prejemnikov (velja za letalske dostopnosti in carinjenje in varnost v letalstvu preverite, grozni vreme, težki poštni predaja v post office ali nekaj posebnega praznik, itd.).Poštne elemente, se obravnavajo kot prednostno pošto v destinacije, pospešiti obdelavo pošte.

e-Express Service kritje pod državo: Združene države amerike,Kanada,Brazilija,Velika Britanija,Francija,Nemčija,Nizozemska,Švica,Španija,Rusija,Norveška,Švedska,Danska,Izrael,Japonska,Južna Koreja,Macao,Vietnam ,Kambodža, Tajska , Malezija, Singapur, Filipini,Indonezija, Avstralija in Nova Zelandija.

Q: Kako lahko sledenje moje pošiljko po prihajajo ven?

A: Zagotoviti end-to-end spletno sledenje poštnih pošiljk od zaključka priprav na ES-Ladja Spletno Platformo(http://www.hongkongpost.hk/en/mail_tracking/index.html ali https://www.17track.net/en ), da zadnja milja dostava v namembni kraj.

Q:Kako priti element, ki sem ga prejel, je manjše od tistega, kar je prikazano na sliki?

O:poveča sliko naše nakit, lahko kupec ima boljši pogled na nakit design in kamnite oblike, in vzorec.Mi ne zagotavljajo velikost in težo za vse naše nakit, prosimo, ga pozorno preberite.

Q:Zakaj je kamen, barva malo drugačna od slike?

A:Vsi nakit fotografije so posnete s profesionalnimi fotografi.Uporabljajo številne foto opreme, kot je Flash, Dan, Svetlobo in itd.Nekaj stone color bi moral opraviti malo. (Primer: ametist kamen je temno vijolične barve, pod flash in luči, to lahko vpliva na barvni malo in to kaže malo svetlo vijolično namesto temno vijolično.) Če bi nakit zunaj pod soncem, boste videli v isti kos, ki kažejo pod dnevno svetlobo.

Q:ali lahko ponujajo brezplačno obroč spreminjanje velikosti?

A:Žal mi je, mi ne spremeni velikost ali prilagodite postavke smo za prodajo.Vedno lahko prinese v vaš lokalni draguljar in ti lahko pomagajo, da spremenite velikost.Ampak, če obroči poškodujejo, med spreminjanjem velikosti nismo odgovorni za to.

Q:Kaj je stil Dveh Ton?

A:stil Dveh Ton, ki je eno od najbolj priljubljenih modelov v trgovini.Narejen je bil iz kombinacije kovine (srebro, barvne kovine, je funt srebra, zlata barva je medenina in baker barva je bron).

Q:Kaj se je zgodilo, imam občutek, da je nakit sem prejela ni 925 sterling silver, kaj lahko storim?

A:Vse nakita smo testirali smo se, preden smo jih vključi v naši trgovini.Priporočamo vam, da se za lokalne nakit shop in jo preizkusite, preden se obrnete na nas.To bo zagotovljeno pravega srebra, če neznanega razloga test failed prosimo, da imajo lokalni draguljar zagotoviti sledite seznam informacij (koliko kos so bili preizkušeni, kamen na nakit, skupna širina in dolžina kos, skupne mase, nakit, ali je obesek, prstan, uhane, zapestnico ali ogrlico) Prosimo, da se vse te informacije in poštne nas.

Slog: letnik
Element Teža: 8
Vrsto Certifikata: Tretja Oseba Oceni
Poreklo: Celinska Kitajska
Fine ali Moda: Fine
Obeski Vrste: SOLITAIRE
Blagovna Znamka: StarGems
Obliko\vzorec: Geometrijski
Postavka Vrsta: Obeski
Glavni Kamen: Grobo, Vzorec
Certifikat: Da,
Kovinska barva: Srebrna
Kovine Tipa: Srebrna
Kovinskega Žiga: 925, Sterling
STOPNJA IZDELKA
Morda tudi všeč:
+ spremljajte trgovina prejemati kupone za nakup informacije o izdelku: 1. naravni kamen obesek šesterokotno obliko piramide gemstone lepe in čarobne gumbe za nakit, izdelava diy zapestnico, ogrlico dodatki 2. material: gemstone 3. oblika:picture show 4. barva:kot slika kažejo 5. primerno za: za nakit diy čar zapestnico, ogrlico dodatki, zaradi česar 6. lahko se uporablja
Naravni Kamen Obesek Šesterokotno Obliko Piramide Gemstone Lepe in čarobne gumbe za Nakit, Izdelava Diy Zapestnico, Ogrlico Dodatki
€1.91 €2.72
3437 3439 ta ogrlica je narejena z akril noge in imitacije biserov / zlitine . 3438
Moda Preproste Ustvarjalne Imitacije Pearl Akril Semena Beaded Cvet Žensk Ogrlica, Zapestnica Bohemia Eleganten Stranka Nakit
€5.86 €6.24
dragi prijatelj, trgovina prodaja nakit, torbice, sončna očala, šali, oblačila, klobuki, čevlji, torbica, spodnje perilo, pasovi, in še več.če ste zainteresirani za druge izdelke ali želite videti realne slike izdelkov, lahko me kontaktirate na+8617606604156 ...
Španski Nosi Klasično Stud Uhani 925 Sterling Srebrni Uhani, Modni Tousingly Ženske, Nakit, Srebrni Nakit Brezplačna Dostava
€9.37 €11.72
postavka očala: postavka vrsta: kravato prečenje fine ali modni : moda kovine tip: kovina material: baker spol: moški manšetni slog: trendy oblike/vzorec: krog priložnosti: stranka /poroka/sestanek /slovesnosti opis : znamka: hawson številka modela: 20210-20211 barva : kot slika velikost: 10,5 mm/50 mm teža: 4.2
HAWSON Vrhunsko Srebro Kravato Prečenje Lok Kravato PinTwist Kont Moški Nakit, 1 Par na Drobno Kravato Prečenje z Verigo Brezplačna Dostava
€11.50
specifikacija: material: nerjaveče jeklo barva: zelena,modra količina: 1pc velikost:kot je prikazano na sliki vsebuje: 1pc x tesnilo opomba: 1.prosimo, da meritev.rahlo napake pri merjenju, ki so dovoljena v mejah normale. 2.lahko pride do krajše barva razlika zaradi monitor, fotoaparat ali drugih dejavnikov, prosimo, da upoštevate dejanski izdelek.
Vintage iz Nerjavečega Jekla Široko Ploščo Obroči za Ženske Vdelan s Tremi Turkizno Kamni Posla Rep Obroč Modni Nakit
€3.05 €4.35
značilnosti: ootdty ustvarite čudovite in edinstvene smolo obrti z našo silikonsko plesni, kot nalašč za epoksi smolo, glina, betona, cementa in mavca plesni.trpežne, večkratno uporabo in enostaven za demold, to je treba imeti za domače mojstre. narejen je iz silikonskega materiala, naše vaza plesni nudijo odlično prožnost in trajnost, zagotavlja dolgotrajno uporabo.njegova gladka površina omogoča
Ananas Cvet Vazo Silikonsko Plesni Mavca Svinčnik Imetnik Plesni DIY Obrti Dropship
€7.06 €10.54
10pcs 316l iz nerjavečega jekla, dvojni stranski, polirani votel, zunaj lobanje glavo čar obesek za diy nakit, izdelava ugotovitve dobavitelja 1)material: nerjaveče jeklo 2)velikost: kot fotografija 3)barva: srebrna ton 4)package:10 kos iz nerjavečega jekla čar
10pcs 316L iz Nerjavečega Jekla, Dvojni Stranski, Polirani Votel, Zunaj Lobanje Glavo Čar Obesek za DIY Nakit, Izdelava Ugotovitve Dobavitelja
€5.75
material: s925 sterling silver /medenina velikost: približno 24*35mm teža: približno 12.3 g vdelan: turkizna s925 sterling silver zavezanost kakovosti: garancija čistega srebra,podporo zaznavanja.če zaznate, da naš izdelek je ponarejen, bomo nadomestilo desetkrat znesek nakupa. opomba: ročna proizvodnja in ročno merjenje.obstajajo lahko nekatere napake.prosimo, da upoštevate
BOCAI S925 Sterling Srebrni Obeski za Ženske, Moške, Nove Modne Olajšave Devet-repo Duha-fox Turkizno Punk Nakit Brezplačna Dostava
€51.62 €67.92
1.zgleduje po highland krava, naše uhani poglej ljubek in edinstven, zaradi česar boste izstopali iz množice. 2.elegantna styling naredi uhani odličen dodatek za žensko obleko.fine izdelave in pozornost do detajlov, trajne in ne enostavno obrabe. 3.z uhani so narejeni iz visoko kakovostnih akril, ne povzroča alergij in je prijazen za občutljiva ušesa.enostavno, da se ujemajo z različnimi obleke in pričeske. 4.lahka
Risanka Mini Krava ženski Uhani Ustvarjalne Živali Akril Dodatki, Ročno izdelan Nakit Božična Uhani Visijo Darila za Njo
€2.79 €3.62
opombe: zaradi svetlobo in zaslon za nastavitev razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike. prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje. več vrst naravnega kamna nakit:kliknite tukaj vintage obroči kvadratnih naravnih 12*12 mm turkizno prst prstan za ženske modni nakit darilo preprost modni slog teža:appr.3.9 g glavni kamen
Vintage Obroči Kvadratnih Naravnih 12*12 mm Turkizno S925 Srebro Prst Prstan za Ženske Modni Nakit Darilo Preprost Modni Slog
€5.18 €11.49
paket vključuje: 1 * premični pašček za telefon pašček tehnični podatki: material: smole velikost: obsegom telefon verige je približno 26+5 cm barva: kot je prikazano na sliki značilnosti izdelka: 1. vrhunsko oblikovanje: ta mobilni telefon trak sprejme načrt božič serije, s kristalno biseri in snežak klobuk zvonovi.njegova edinstvena oblika in barve, bo dodate praznično
1Pc Božič Serije Mobilni Telefon Verige Kristalno Beaded Snežaka Klobuk Bell Gift Santa Mobilni Telefon Verige Vrvica za opaljivanje tega Pribor
€1.24 €1.82
znamka: hehao(hh) funkcija :moški ženske 925 sterling srebro par plošč priložnosti: stranka /prom /obletnica/ božič /novo leto/ valentinovo/ rojstni dan darilo za: mama \ punco \ žena \ hči \ prijateljice \ sami okoljski standard: hypoallergenic, svinec, nikelj brezplačno
Hh Resnično Čisto 925 Sterling Srebro Ljubitelje Obroči za Moške in Ženske Nastavljiv Preproste Zasnove Nekaj Poročni Prstan Fine Nakit DJ009
€38.36
tehnični podatki: material: smole. velikost: usnje srce 3.9*3cm, breskev srce 1.6 cm. značilnosti izdelka: 1. komplet vsebuje: 1 srca zapestnica keychain. 2. zanesljivo kakovost: narejen iz smole, lahek in vzdržljiv, to je dobra izbira za vas. 3. modno oblikovanje: usnje srce + pregleden srce, zelo ustvarjalni. 4. multi-namen: ne samo, da se lahko uporablja, kot je keychain,
Breskev Srce Zapestnica Keychain Obesek Črke Usnje Ljubezen Ključe Obesek Za Ženske Vrečko Okras, Nakit, Dodatki, Darilo Nova
€0.51 €0.85
5 kos/set diy stari film in televizijo namenske stari kostum kraljica votlih prst posteljica 122mm kovinski prst posteljica značilnosti: lepe kraljice, nail art videz: ta sklop prst opozoril nevihte obroči, ki je zasnovan posebej za starodavne kraljice.sprednji konec je dolgo in z zlato zaključek, ki je oko-lov. visoko-kakovostni materiali: ti prsta nohtov obroči so izdelani iz visoko kakovostnih materialov,
5 Kos/set Diy Stari Film in Televizijo Namenske Stari Kostum Kraljica Votlih Prst Posteljica 122mm Kovinski Prst Posteljica Dropship
€0.38 €0.56
20pcs 14x12mm multicolor medved kroglice navpično luknjo transparen svoboden distančnik kroglice za nakit, izdelava diy zapestnico, ogrlico, uhane konverzije: 1 palca = 25.4 mm , 1 mm = 0.0393 palčni velikost: 14x12mm pribl 20pcs količina :20 kosov opomba: kroglice lahko so rahlo barvo in velikost razlika.mi v glavnem prodajajo naravni kamni,ročno ali strojno brušenje, težko je biti enaki.prosimo
20pcs 14x12mm Multicolor Medved Kroglice Navpično Luknjo Transparen Svoboden Distančnik Kroglice Za Nakit, Izdelava DIY Zapestnico, Ogrlico, Uhane
€2.18 €3.40
značilnosti: enostaven za uporabo,lije smole v silikonski kalup ustvarjanje obrti.uživajte diy zabavno, lahko dodate bleščice, majhne, suhe rože, nakit, ali okrasi s silikonsko plesni, svoje edinstvene umetnostne obrti. silikonske smole umetnosti plesen je, da kakovosten silikonski material, gladko znotraj, in visoka transparentnost končnega izdelka.enostavno de-plesni, prilagodljive in trpežne, ni enostavno
Nakit Livarske Kalupe,Dinozaver Obesek Silikonske Smole Plesni Noč Svetlobe Keychain Plesni Nakit, Izdelava DIY Orodja Obrti
€0.56 €0.68
če imate kakršnakoli vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate.mi bo odgovoril v roku 24 ur. nakit za vzdrževanje: * če je alergija obstaja,ustavi nošenje.to je modni nakit, ni pravi čistega zlata/srebrna * izdelka ne hranite nedosegljive majhnim otrokom. * zmanjša na dotik znoj. * vzlet nakit, medtem ko za kopanje,pranje. * izogibajte se mešanje z drugimi nakit ali trdi
Huitan Luksuzni Kubičnih Cirkonij Kristalno Obroči za Ženske Angažiranosti Poroko Pasovih Pribor Briljantno AAA CZ Modni Nakit
€2.07 €8.29
opis izdelka material: 925 sterling silver barva: srebrna uhani premer: 23*6 mm teža: 14 g
CHUANGCHENG Uhani, prstani srebro 925 Letnik Trend Perforirano Uhani Za Ženske svate Darilo Dodatki Modni Nakit
€3.48 €6.97