Krasen Pravokotnik Kristalni Lestenec luç 13 Luči, Stekla Lestenec Razsvetljavo Lustre Visi Jedilnico spusti Lučka
(0) 0 Ocene
Cena €734.26
(€1 223.76)
Sku: w57345

1. Uvozne dajatve, davke in druge meri obračuna pristojbine niso vključene v postavko ceno ali ladijskega stroškov.Ti so kupca odgovornost.Pls posvetujte s svojim meri urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred nakupom.

2. Bomo odloči za način dostave za vse BREZPLAČNA DOSTAVA za naročila.Če potrebujete poseben način dostave, pls pustite nam sporočilo, ko dajanje nalog.

3. Naš cilj je dobava kakovostne izdelke za vsakega kupca.Vsi naši izdelki so bile testirane, preverjene in pakirani v dobrem stanju s pravilno rezervnih delov.Če elementi, ki ste jih prejeli, je pokvarjena, pls, kontaktirajte nas takoj, bomo ponudbo za vas najboljšo rešitev(pon. zamenjava ali vračilo)

4. Pls NE odprite spora ali napisati slabe ali nevtralne pregled neposredno brez stika.Imate naše besede tukaj: Vse težave je mogoče rešiti z dobro komunikacijo, upamo, da bodo vse naše stranke lahko zadovoljni z našimi izdelki in storitve.Če imate kakršne koli težave, se lahko o naših izdelkov ali storitev, se najprej obrnite na nas in bomo vam odlično rešitev.

Kupci, katerim kraj, da se šteje, da se strinja s temi pogoji & pogoji.

5. MEEROSEE je proizvajalec neposredno , smo lahko ne samo normalno, luči pokazala na spletni strani, ampak tudi prilagodite osvetlitev na vaše posebne želje.Dobrodošli, da nas kontaktirate.

6. Pošljite nam sporočilo, dobrodošli, da nas kontaktirate kadarkoli, vam bomo odgovorili v roku 24 ur.

Krasen Pravokotnik Kristalni Lestenec luç 12 Luči, Stekla Lestenec Razsvetljavo Lustre Visi Jedilnico spusti Lučka

Kategorija: Kristalni Lestenec Svetlobe

Slog: Crystal, Sodobno, Pravokotnik

Znamka: Meerosee

Model No: MD81478 L13

Material:K9 Crystal, Steklo, Kovina

Dolžina: velikosti 1000 mm(39.4 palca)

Širina/Premer:570mm (za 22,4 cm)

Višina:570mm (za 22,4 cm)

Žarnica: žarnica

Žarnica Znanja: E14 ali E12

Število Luči: 13

Žarnica je Vključene ali Ne: Žarnice Niso Vključene

Primerna Napetost: 110V-240V

Barva: Kristalno Jasno,

Vrsto Namestitve: Semiflush Montirani

Osnovna Montaža je to potrebno.

Navodila za uporabo je vključen.

Garancija:3 leta

1. Zanašamo na www.tiborgolob.si ugled in zadovoljstvo za uspeh.Torej, vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.

2. Če imate radi naše elemente, pls traja minuto, da nas s 5 zvezdic povratne informacije .Vaše dejanje je največja moč, da bi nas bolje.Bomo naredili enako za vas.

3. Če niste zadovoljni tukaj, pls obrnite na nas, da bi dobili rešitev, preden se boste odločili za dopust nevtralne ali negativne povratne informacije, pls dajte nam priložnost, da reši vsak problem za vas, najlepša hvala.

1. Izkušnje: Strokovno tovarne z 10-Letno razsvetljave v zaprtih prostorih izvozne izkušnje.

2. 3-letna garancija za vse vrste izdelkov.

3. 100% odlično za pakiranje (Brez zamenjave za nedelujočo deli)

4. Najboljša kakovost, Konkurenčne cene, z hitra dostava

5. 24-urna odgovor : Vsako sporočilo ali e-poštni bodo odgovorili v 24 urah.

6. Usposobljenih & vesti delavce z več kot 8 letnimi izkušnjami.

7. CE & Roš za vse naše izdelke uporablja za splošni Evropi macket, UL, posebna osvetlitev oprema uporablja v ZDA .Če potrebujete podrobnosti certifikatov, pls službo za stranke.

1. Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek www.tiborgolob.si je tretja oseba varen način plačila DEPOZITNI.

2. Izplačilo je pričakovana v roku 3 dni od nakupa.

1. Lestenec okvir je pakiran v notranjosti posebno zasnovan stiropora polje, kristalno obeski so pakirani v notranjosti posebej z debelo pearl volna, da jih zaščitijo.Biti na varni strani, naše svetilke in luči bo opremljen z opremo, primerno rezervni deli vključeni, osnovna montaža ni potrebna, če imate kakršno koli vprašanje o montaži, pls službo za stranke immediatelly.

2. A=B 5 plast rjave standard nepremočljiva zunanji ovojnini še posebej za izvoz.

3. Angleški različici navodila za montažo znotraj

1. Smo le ladja vaše naročilo naslove.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo.Pls pustite nam sporočilo, če morate spremeniti naslov za dostavo.

2. Za izdelke na zalogi, vam lahko ladja v roku 3-7 delovnih dni.Ni na zalogi, bomo ladjo iz 10-20 delovnih dni.

Q1: Kako plačam za moje naročilo?

A1: Za Depozitni,Kreditno kartico, western union ali bančno nakazilo,kot vam je všeč.

Q2: Ko lahko ladja ven?In v kolikšnem času?

A2: Za izdelke na zalogi, vam lahko ladja iz okrog 3-7 delovnih dni, ni na zalogi, bomo ladjo iz 10-20 delovnih dni.

Kitajska post: 25-45 delovnih dni.

Ekspresna dostava(fedex/DHL/UPS): 7-15 delovnih dni.

V3: ali obstaja številko za sledenje za moj predmet?

A3: Da, smo ladjo, da vsak s številko za sledenje, in lahko spremljala pošiljko stanje na ustrezni spletni strani.

V4: Kaj lahko storim, ko sem dobil svoj paket?

A4: Ko boste prejeli paket, pls jo odprete, da preverite, preden se prijavite, če je poškodovan, se vprašajte "Škoda Dokaz" od dostavo podjetja, in potem nam pišite takoj za pomoč.

V5: Kaj lahko storim, če sem dont zaslužiti vaš paket za dolgo časa?

A5: Pls stik z nami, smo bo raziskala in razširiti zaščito datum za vas.

V6: Kaj lahko storim, če je poškodovanih delov?

A6: Pls kontaktirajte nas takoj za pomoč, bomo predstavili in vam najboljša rešitev, bomo ponudbe brezplačne zamenjave ali povračila, pravilno.

V7: Kako službo za stranke?

A7: Pls, pošljite nam sporočilo ali trademanager sporočilo ali e-pošto.

V8: Ali kupec, ki jih je potrebno plačati davek?A8: Ja, ker se davek zaračuna za kupca po Meri, in to je izven našega nadzora.Spletna cena Ne vključuje davka,vljudno opomba.V9: Vse kristalno so K9? A9: Ja, vse kristali(vključno z malimi octagon kristali), smo uporabili so 100% realno K9 kristali, primarni kristali, narejene na Kitajskem!Uporabljamo samo izbran kristal brez oblačka, brez nečistoč, brez praske.To nikoli ne bo spremenilo barvo in lomom!

Garancija: 2 leti
Je Zatemniti: No
Uporaba: Dnevna Soba, jedilnica, Spalnica, Hotel, restavracija
Certificiranje: CCC, ce
Številka Modela: MD81478
Je Svetil Vključeni: No
Lampholder: E14 ali E12 X L13
Odtenek Smer: Navzdol
Slog: Sodobne
Vir Napajanja: AC
Značilnosti: Sodobna kristalni lestenec
Meterial: CRYSTAL, Kovine, steklo
Preklop Vrsta: NOBEN
Velikost: L1000 W570 H570mm
Zaključek: železo
Vrsto Namestitve: Semiflush Gori
Napetost: 110V, 220V, 110-240V
Osnovna Vrsta: E14
Telo Material: CRYSTAL
Postavka Vrsta: Lestenci
Vir Svetlobe: Žarnice, Žarnice Svetila/ Led žarnice
Poreklo: Celinska Kitajska
Vrsta Odtenek: Shadeless
Blagovna Znamka: Gracens
STOPNJA IZDELKA
Morda tudi všeč:
blago podrobnosti barva: črna vir svetlobe: led svetlobe: bela luč/topla svetloba/nevtralna svetlobe material: aluminij+zgosti porcelana, kot so steklo dimenzije: kot sledi: d3.2 cm * h50cm, višina svetilke+skladu skupna dolžina 150 cm (če prekinitev kabla mora biti več, se obrnite na servisno službo) napetost: ac96-260v (opomba: prosimo, kontaktirajte nas,
Inženiring Obesek Lučka Kuhinja Lestenec Obesek Razsvetljave Jedilnico Recepciji Viseče Luči Restavracija Lestenec
€56.57 €87.03
o carinski: naša brezplačna dostava ceni ne vključuje carinske dajatve in davke in pristojbine je treba krijejo kupci.izdelek ceni tudi tovorni promet.kupci, ki potrebujejo znanje izdelka ceni morali vprašati storitev za stranke, da bi vedeli, carinske takse in pristojbine. rok za prevoz: stranka je naročalo 1 do 3 dostave v delovnih dni, splošno veljavnostjo 30 o delovnih dni (azijskih državah približno
Fant Spalnica Svetlobe Košarka Risanka Ustvarjalne Zaščito za Oči Ins Internet Vroče Novih otroški Sobi Lestenec
€197.00
dobrodošli na naši razsvetljavo trgovini. bomo skrbno preverite vsak element pred odpremo, in zagotoviti najboljše izdelke za naš najdražji stranke. informacije o izdelku pregled: [barva]: bela rdeča modra [glavni gradivo]: likalnik [svetlobni vir]: e27 (brez vira svetlobe) [application]: dnevna soba, spalnica, hotelov in drugih zaprtih prostorih [napetost]: 90v-260v
Nordijska ins spalnico, dnevno sobo ustvarjalne preprosto sodobno oblikovanje modela soba jedilnica rdeče rose Obesek Luči LX1028028
€271.13 €330.65
kupci opombe 🔔če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da klepet z nami takoj, ni treba, da odprete sporov! 🔔barvna temperatura: hladno svetlobo/topla svetloba/spremenljiv svetlobni/svetlost zatemniti. 1. hladno /toplo svetlobe: brez daljinskega upravljalnika. 2. zamenljiva svetlobe: brez daljinskega upravljalnika. 3. svetlost možnost zatemnitve: z daljinskim upravljalnikom. lastnosti
Menvix Sodobni Led Lestenec Za dnevno Sobo, Spalnica Bel/Črn Pravokotnik, Akril Aluminija kuhinjski Strop Lestenci AC85-265
€58.65 €117.31
o carinski: naše cen ne zajema tarif in davkov in taks, krije kupec.rok za prevoz: stranka je naročalo 1 do 3 dostave v delovnih dni, splošno veljavnostjo 30 o delovnih dni (azijskih državah približno 20 delovnih dni), če je niste dobili izdelka, prosimo, obrnite na storitve za stranke, da bi našli logistika sporočilo za vas.
Letni Obroč Park Prvotni Načrt Kitajski Slog Študija Dnevna Soba Talna Svetilka
€298.69 €331.87
nordijska led prozornega stekla obesek luči dnevna soba jedilnica, kuhinja restavracija viseči lestenci obesek lučka g4 vzmetenje moderno stekleno kroglo obesek svetlobe viseče svetilke: svetilka telesa je kovina in steklo je jasno, prvotni načrt je žica črna, dolžina žice so 1,2 m lestenec je primerna za namestitev g4led žarnice (ta paket vsebuje žarnice)
Sodobni LED prozornega Stekla Obesek Luči Dnevna Soba, Jedilnica, Kuhinja Restavracija Viseči Lestenci Lučka G4 Vzmetenje
€25.66 €52.36
opis izdelka: ime : sodobna nezakonitih zlato led obesek luči, ki živijo jedilnico lestenci razsvetljavo, notranjo opremo, kuhinjo, bar visi svetilka svetilka model no: alt09; material: aluminij, akril vir svetlobe: led trakovi zaključek: polirana zlato uporaba: dnevna/jedilnica, kuhinja, bar velikost: prosimo vas, da preverite možnosti podrobnosti teža: 2-6
Sodobna Nezakonitih Zlato Led Obesek Luči, Ki Živijo Jedilnico Lestenci Razsvetljavo, Notranjo Opremo, Kuhinjo, Bar Visi Svetilka Svetilka
€257.35 €494.91
nordijska lesa led stropni lestenec, dnevna soba, kuhinja otok stropne svetilke trgovina stopnišče obesek luči doma okraski lustre pozor , prosim . 1. online free shipping ceno je vključno s svetilko stroški in kurirske zaračuna samo.to pomeni, da 2. običajno predmet, ki bi se pošiljajo bychina post zraka parceli / dhl/ ups/ fedex/ tnt/ems, ect,.če ni nobene dodatne pošiljke zahteva od kupca.smo
Nordijska Lesa Led Stropni Lestenec, Dnevna Soba, Kuhinja Otok Stropne Svetilke Trgovina Stopnišče Obesek Luči Doma Okraski Lustre
€59.29 €74.11
opis: material: železo+steklo lampshade vir svetlobe tip: e27 velikost: 10 * 12 * 19.5 cm
Stropna Svetilka Na Vhodu Koridor Sredini Stari Stekleno Verando Svetlobe Retro Dekoracijo Čarobni Fižol, Garderoba E27 Sijalko Stalnica
€46.03 €102.30
pierre garrault namizna svetilka led kovinsko krom luč v dnevni sobi hotela beli akrilni žogo luči home art deco umetniško delo svetlobe
BREFILI Pierre Garrault namizna svetilka LED Kovinsko Krom Luč v Dnevni Sobi Hotela Akril Žogo Luči Art Deco umetniško delo svetlobe
€103.96 €148.51
moderen lestenec,minimalistične dekor,led lestenec,obesek luči,black luster,zlato lestenec,bela lestenec,lestenec za kuhinje,tabela jedilnico,razsvetljavo vzmetenje design,lestenec,lusters svetilke,luç
Sodobno Minimalistično Led Obesek Luči Black za Kuhinjsko Mizo, Jedilnica Lestenec Razsvetljavo Vzmetenje Design Lusters Stalnica
€84.70 €211.75
informacije o izdelku: material: aluminij+akril vir svetlobe: led voltage: ac90-240v (različnih državah distribucijo različnih napetosti v skladu s naročila) barva: zlata če druge barve, velikosti in količini treba prilagoditi, prilagajanje je podprta prosimo, obrnite na servisno službo,, hvala vam! opis izdelka naši izdelki so popolnoma 100% verodostojna,
Villa Dnevna Soba Lestenec Apartma Hotelski Avli Lestenec Minimalističen Stolpnica Podstrešju, Spiralno Stopnišče Lestenec
€495.66 €991.32
specifikacije: pogosta vprašanja q1: naročnik: kaj naj storim ,če ne bomo prejeli blago v dogovorjenem roku? trgovina: mi bo nadomestilo v celoti. q2: naročnik: kaj naj storim?če je poškodovan med prevozom? shranjevanje: prvič, ta verjetnost je zelo majhna, in drugič, www.tiborgolob.si bo nadomestilo v celoti, če se vam res naleteli poškodbe med prevozom, prosimo,
ANITA Nordijska Obesek Svetlobe Mansarda LED Lestenec Okroglo Žogo Notranje Napeljave za Bar, Restavracija Stropna Svetilka
€113.46 €162.08
dobrodošli v naši trgovini smo skrbno pregledati vsako postavko pred odpremo. material: nerjaveče jeklo barva: kot je prikazano na sliki velikost: kot je prikazano na sliki dragi prijatelj, vesela sem, da je lahko poskrbel za moje trgovine.ti izdelki so vse prave fotografije in velikosti. ročno merjenje neizogibno vodi do napak.prosimo, da upoštevate dejanski izdelek.
Nordijska prozornega Stekla Mehurček Lučka Oblikovalec Taraxacum Lučka Za Spalnice, dnevne Sobe, Bar Villa Dekor LED Dinging Tabela Viseče Luči
€541.54
vir svetlobe: led g9 material: železo + perilo telo barva: zlata/črna velikost:kot slika svetloba, barva: toplo bela /hladno bela
Nordijska sodobne Ustvarjalnosti G9 LED stenska svetilka Trikotnik oblike za spalnico, dnevno sobo študija razsvetljave držalo hodniku, po stopnicah svetlobe
€29.90 €36.46
led dolgo stenske svetilke, sodoben in preprost dnevna soba, jedilnica, hodnik, dekoracijo sten lučka, spalnica postelji svetilko 1. velikost: l40/l60/l80/l100/l120/l150 2. moč: 4w/6w/8w/10w/12w/15w 3. material: aluminij+silikona 4. temperatura barve: toplo bela svetloba, 3000k/hladno bela svetloba 6000k/nevtralna svetlobe 4000k 5. napetost: 85v-265v
LED dolgo stenske svetilke, sodoben in preprost dnevna soba, jedilnica, hodnik, dekoracijo sten lučka, spalnica postelji svetilko
€27.49 €47.55
ustvarjalne sodobno obesek crystal stenska svetilka,varčevanje z energijo,trpežna,stabilna in varna,bi vam v zdravo razsvetljavo izkušnje.(žarnica ne inlude) izdelan iz visoko kakovostnih materialov:kovina,kristal in stekla.svetlobe lahko namestili e14 vir svetlobe,kot so varčne žarnice,led sijalka oziroma žarnica. primerna za spalnice,jedilnice,dnevne sobe,študija soba,kopalnica,hodnik,itd.lahko se uporablja
2X Sodobni Led Crystal Stenska Lučka Lučka Verando, Hodnik in Spalnica Rov Razsvetljave Držalo,Eno Glavo Z Stikalo
€99.27 €132.35
specifikacije: pogosta vprašanja q1: naročnik: kaj naj storim ,če ne bomo prejeli blago v dogovorjenem roku? trgovina: mi bo nadomestilo v celoti. q2: naročnik: kaj naj storim?če je poškodovan med prevozom? trgovina: prvič, ta verjetnost je zelo majhna, in drugič, www.tiborgolob.si bo nadomestilo v celoti, če se vam res naleteli poškodbe med prevozom, prosimo, bodite
BELLE Sodobni Led Stropna Luč, Letnik Ustvarjalne Bela Risanka za Otroke Lučka Dekor za Dom Otroka Spalnica Stalnica
€151.66 €216.65
delovanje svetilke 1. hladna bela ali topla bela: eno hladno bela ali eno toplo bele, brez daljinskega upravljalnika. 2. zamenljiva: hladno bela/topla bela/naravno bela, 3 barva svetlobe spremenljiv, brez daljinskega upravljalnika. 3. rc-daljinsko zatemnitev: 3000k (topla bela) - 6000k (hladna bela) vsak daljinski upravljalnik zatemnitev ali switchable svetle barve. 4. app z rc možnost zatemnitve:
Sodobna kosilo jedilnico Obesek luči razsvetljave v zaprtih prostorih Stropna svetilka visi svetlobe led Lestenci za dnevno sobo zaprtih lightin
€227.82 €542.43